U bënë gati dhjetë muaj qëkur u shfaq koronaviryusi në Kosovë, por edhe sot e kësaj dite po zvarritet Projektligji për Rimëkëmbje Ekonomike.

Nuk dihet kur do të miratohet ky projektligj.

Bizneset dhe njohës të ekonomisë se kjo vonesë u bë pengesë serioze për zbutje të pasojave të mëdha gjatë pandemisë./21Media