Gashi: Pa u ndarë buxheti, nuk mund të fillohet asnjë procedurë.-Rafuna: Mjetet që i ka kërkuar KQZ i kemi në dispozicion

Gashi: Pa u ndarë buxheti, nuk mund të fillohet asnjë procedurë.-Rafuna: Mjetet që i ka kërkuar KQZ i kemi në dispozicion

Komisoni Qendror i Zgjedhjeve pret nga Qeveria në detyrë që sa më parë t’i ndajë mjetet buxhetore që i kanë kërkuar  për organzimin e zgjedhjeve të parakohshme. Në këtë komision thonë se mosndarja e mjeteve buxhetore do ta vështirësonte procesin e organizimit të  zgjedhjeve. Ndërsa në Ministrinë në detyrë të Financave, thonë se e  kanë në dispozicion  shumën që e ka kërkuar KQZ dhe që sapo të përfudojnë të gjitha procedurat ligjore mjetet  buxhetore do t’i jepen KQZ-së./21Media