Daka: E kemi obligim ta zbatojmë vendimin e Supremës

Daka: E kemi obligim ta zbatojmë vendimin e Supremës

KQZ-ja ka vendosur që t’i numërojë 4 mijë e 639 votat e ardhura nga diaspora pas vendimit të Gjykatës Supreme. Por, numërimi i tyre nuk do të filloj sot thonë në KQZ, për shkak se është e nevojshme paraprakisht të verifikohen, shqyrtohen dhe vlerësohen zarfet me fletëvotime.

Ish-kryetari i KQZ-së Adnan Merovci vlerëson se është e nevojshme të bëhet përshtatja e ligjit për zgjedhje për t’i evituar këto vonesa të publikimi të rezultateve./21Media