Intervistë me zëvendëskryeministrin Besnik Tahiri në emisionin "Argument plus"

Intervistë me zëvendëskryeministrin Besnik Tahiri në emisionin “Argument plus”

Vetë Kuvendi u bë temë diskutimi pas gjashtë dështimesh për miratimin e projektligjit për rimëkëmbje ekonomike, për shkakun e njëjtë mungesën e votave të mjaftueshme.Çështja është se si do të veprohet më tej që t’u dilet më në fund në ndihmë konkrete bizneseve dhe qytetarëvë që të përballojnë pasojat nga pandemia e koronavirusit. Kjo pyetje iu shtrua zëvendëskryeministrit Besnik Tahiri në emisionin “Argument plus”, të realizuar nga kolegia Leonora Dalipi. Intervistën e plotë me mund të ndiqni në emisionin “Argument plus” në RTV 21 sonte prej orës 21 e 30 minuta./21Media