Fotot që dëshmojnë se disa persona nuk ia kanë idenë për profesionin e tyre

Fotot që dëshmojnë se disa persona nuk ia kanë idenë për profesionin e tyre

Disa arkitektë dhe dizajnerë kanë një moto të vetme “Nuk ma ndien!”. Krijojnë shkallë që të qojnë drejtë murit, vendosin dyer në vende të papërshtatshme e shumë gjëra të tjera.

Rtv21.tv, ju sjellë disa nga dizajnet më të çudtishme që ka parë syri i njeriut./21Media