Momente qesharake

Momente qesharake

Disa nga artistët tanë më të pëlqyer kanë udhëtuar drejt Turqisë, atje edhe ku kanë kaluar momente të paharruara.

Si asnjëherë më parë moderatorja Blerona Zeqiri i ka futur artistët nëpër lojra nga më të ndryshmet.

Njëra ndër to ishte edhe këndimi me akull në gojë, që sjelli shumë momente qesharake.

Naimi Abazi dhe Arta Kabashi kënduan “Moj gocë pejane” ndërsa Mihrije Braha dhe Fatosi Kryeziu kënduan “Merma shiun e Prishtinës” si asnjëherë më parë.

Ndryshe udhëtimin e mahnitshëm drejt rivierës turke e ka mundësuar agjensioni Fibula bashkë me RTV21./21Media