Komunikim i ministrave të Kosovës dhe Shqipërisë për të qartësuar detajet

Komunikim i ministrave të Kosovës dhe Shqipërisë për të qartësuar detajet

Qeveria e Shqipërisë me të siguruar 500 mijë doza vaksinash kundër Covid- 19 u zotua se do të ndihmojë Kosovën për vaksinimin e punonjësve shëndetërorë.

A u konkretizuan detajet ndërkohë midis ministrive përkatëse të dy shteteve në mënyrë që personeli mjekësor në Kosovë sa më parë të vaksinohet dhe të menjanojë rrrezikun e infektimit të vet gjatë punës së përditshme me pacientë?/21Media