Situata humoristike

Situata humoristike

Pa marrë parasysh se sa i mirë është një fotograf, ndonjëherë e gjitha që duhet është të jetë ai në vendin e duhur në momentin e duhur.

Nga shumë imazhe që janë të postuara në Instagram, vetëm pak prej tyre janë kapur përkryer dhe në kohën e duhur.

Më poshtë ju sjellim një përmbledhje të fotografive ku njerëzit ishin në vendin e duhur në kohën e duhur.

Imazhet janë mjaft qesharake dhe interesante të situatave të ndryshme./21Media