Është shumë atraktive të keni imagjinatë të egër sepse ju lejon t’i shihni gjërat larg kuptimit aktual. Kush ka menduar t’ia realizojë një shtëpi nga TV-ja një maceje apo edhe ndonjë ide tjetër kreative. Këto ide kreative mbase ju shtyjnë të mendoni se njerëzit jetojnë shumë larg kësaj epoke./21Media

1.”Më falni, më duhet ta ngas këtë trotinet prej druri për në shkollë!”

2.”Një nga studentët e mi ia la emrin vetes “reconnecting – rilidhje” në grupin tonë në Zoom dhe ne po mendonim se kishte probleme me internet”

3.”Keni humbur tabelen e basketit? Përdorni TV!”

“Ia vendosa sytë e kukullës laptopit tim për të pasur kontakt me sy duke e shikuar kamerën.”

“Japonezë inovativë”

Një divan i realizuar nga xhinset

“Kimiku i mikut tim”

Çdo gjë është e mundur nëse mendoni dy herë!

“E humbja telefonin vazhdimisht, kështu që e krijova një kuti për të”