Abrashi: Prioritet pika e përbashkët kufitare mes Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut.-Boçvarski: Përfundimi i autostradës pritet të ndodhë në vitin 2022

Abrashi: Prioritet pika e përbashkët kufitare mes Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut.-Boçvarski: Përfundimi i autostradës pritet të ndodhë në vitin 2022

Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi u takua me ministrin e Transportit të Maqedonisë së Veriut, Blagoj Boçvarski. Te dy ministrat u morën vesh për intensifikimin e bashkëpunimit në ndërtimin e infrastrukturës. U tha se autostrada pritet të ndodhë në vitin 2022./21Media