Kalimtarët nuk e vërejtën

Kalimtarët nuk e vërejtën

Mbretëresha Elizabeth e Mbretërisë së Bashkuar dhe Princi Philip, lanë eskortën mbretërore dhe si mjet transporti zgjodhën metronë e Londrës.

Duket që kalimtarët nuk e vërejtën Mbretëreshën “Lizzie” pasi që ajo ishte mbuluar me shaminë dhe xhaketën e saj të purpurt./21Media