Ndërsa shumica e prindërve janë pak të mërzitur për mbylljen e shkollave për shkak të pandemisë, njerëzit rrallëherë e kuptojnë se shumë mësues kanë arsyet e tyre për t’u mërzitur gjithashtu.

Jo vetëm që u është dashur të ndryshojnë plotësisht zakonet e tyre të mësimdhënies dhe të përshtaten me mësimdhënien në internet, atyre gjithashtu u mungojnë nxënësit fizikisht.

Kjo mësuese holandeze e shkollës fillore nuk i pa nxënësit e saj për shkak të pandemisë, ajo kishte ide për të thurur nga një kukull të lezetshme adoleshente për të përfaqësuar secilën nga 23 nxënësit e saj, transmeton rtv21.tv.

Kur fëmijët shkuan në shkollë një për një për të mbledhur gjërat e tyre që ata kishin lënë para mbylljes për shkak të koronavirusit, ajo mundi të shihte përsëri nxënësit e saj për pak. Ajo u dhuroi kukullat fëmijëve, të cilët me të vërtetë ishin të ngazëllyer kur i shihnin personalisht. Secila kukull është e gjatë rreth 10 centimetra dhe i përfaqëson ata me detaje kaq të shkëlqyera./21Media