I kthehemi temës, respektivisht problemeve me procesin e vaksinimit. Pesë mijë profesionistë shëndetësorë, nga rreth 15 mijë sa ka Kosova në sektorin publik dhe privat, kanë marr dozën e parë të vaksinës kundër COVID-19. Ky hezitim i mjekëve për t’u vaksinuar po shihet si një shembull jo i mirë për qytetarët./21Media