Disa pula kanë pronarë kaq të mahnitshëm sa që i trajtojnë ato si “VIP” (shpendë shumë të rëndësishme) dhe i ndërtojnë kafaze që duken si diçka nga faqet e përrallave të fëmijëve.

Ndërtimi i një koteci për pula është shumë më i detajuar, sesa të gozhdimi i disa dërrasave dhe duke e quajtur atë shtëpi, transmeton rtv21.tv.

Ann E. Stratton shkruan se ngritja e zonës së foleve të pulave disa metra larg tokës ndihmon që këmbët e tyre të qëndrojnë të thata edhe kur bie shi.

Tani, të gjithë e dimë se pjesa e jashtme do të thotë shumë (a nuk do të dëshironit të shikonit diçka të bukur sa herë që shikoni në oborrin tuaj?). Por, këtë do të shijojnë edhe pulat!

Më në fund, mbani në mend se disa shpendë/kafshë të tjera pyjore mund të xhelozojnë për kafazin elegant të këtyre pulave./21Media