Reperi i njohur Jay Z ka paralajmëruar albumin e tij të ri të titulluar “4:44”

Reperi i njohur Jay Z ka paralajmëruar albumin e tij të ri të titulluar “4:44”

Ky album do të publikohet me 30 qershor ndërsa do të jetë në dispozicion vetëm për përdoruesit e platformës Sprint dhe të regjistruarve në Tidal.

“Jay Z është ikonë globale dhe klientëve ua japim mundësinë që të jenë të parët që do ta shijojnë albumin e tij të ri”, ka thënë drejtori i Sprint, Marcelo Claure.