Kurteshi: Instituti për krime të lufte duhet të jetë i përhershëm

Kurteshi: Instituti për krime të lufte duhet të jetë i përhershëm

Lëvizja Vetëvendosje gjatë ditës shprehu qëndrimet e saj për një çështje tjetër. Kjo parti konsideron se duhen ndërmarrë disa hapa institucionalë për të vënë drejtësinë në lidhje me krimet e luftës dhe gjenocidin që ka ndodhur në Kosovë.

E ndjekim deklaratën nga konferenca për media e këtij subjekti opiozitar. /21Media