Shënohet Dita Kombëtare e të Pagjeturve -Homazhe pranë Obeliskut për të pagjeturit

Shënohet Dita Kombëtare e të Pagjeturve –Homazhe pranë Obeliskut për të pagjeturit

Me rastin e ditës Kombëtare te Personave të Pagjetur nga lufta e fundit në Kosovë, drejtuesit e institucionet dhe përfaqësues të partive politike bënë homazhe pranë obeliskut për të pagjeturit në oborrin e Kuvendit. Thanë se nuk ka amnisti e as falje për krimet serbe të kryera në Kosovë. /21Media