Vazhdon vizita e Kurtit nëpër komuna

Vazhdon vizita e Kurtit nëpër komuna

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti, në vazhdën e vizitave nëpër komuna, bashkë me ministrin e Shëndetësisë, ministrin e Bujqësisë dhe ministren e Pushtetit Lokal, sot do të vizitojë Komunën e Ferizajt, për t’u njohur me veprimet e ndërmarra si dhe nevojat e Komunës për menaxhimin e situatës me virusin COVID-19.

Takimi do të mbahet në orën 11:20 minuta.

Kujtojmë se Kurti për disa ditë rresht është duke vizituar komunat e prekura nga COVID-19, nga ku po përcon mesazhe për respektimin e rekomandimeve të institucioneve shëndetësore dhe qeveritare, në mënyrë që të parandalohet përhapja e koronavirusit.