“Dua të besoj që ata do të bëjnë vlerësimin në mënyrë profesionale, të pavarur dhe të paanshme”

Në pritje të vendimit të Gjykatës Kushtetuese për kushtetutshmërinë e dekretit të presidentit Thaçi për mandatimin e kandidatit të LDK-së Avdullah Hoti për krijimin e qeverisë së re edhe sot kishte komente në lidhje me këtë çështje nga kryeministri në detyrë Albin Kurti. Tha se do të respektojë vendimin nëse përbën interpretim të Kushtetutës. E ndjekim deklaratën dhënë gjatë vizitës në burgun e Dubravës./21Media