Kryetari i LVV-së Albin Kurti diskutoi me artistët për kulturën

Kryetari i LVV-së Albin Kurti diskutoi me artistët për kulturën

Në një takim me komunitetin artistik, kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje Albin Kurti ka diskutuar për planin e tij qeverisës dhe qasjen për kulturën. Me këtë rast Kurti ka thënë se ende nuk është konkretizuar se çfarë do të bëhet me Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit përderisa ka thënë se prioritet ka pavarësinë e institucioneve të kulturës nga institucionet qeveritare.(Teksti – Abaz Krasniqi, kamera-Gjens Karaqi)./21Media