Në bazë të vendimit me 1 prill shfuqizohet taksa, vendoset reciprociteti

Në bazë të vendimit me 1 prill shfuqizohet taksa, vendoset reciprociteti

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka hequr taksën ndaj lëndës së parë që importohet nga Serbia dhe Bosnje e Hercegovina.

Në vendimin e Kurtit thuhet se deri më 1 prill, Qeveria do të shfuqizojë vendimin për taksën dhe fillimin e vendosjes së reciprocitetit ndaj Serbisë./21Media