BE publikon nesër agjendën e takimeve të Borrellit

BE publikon nesër agjendën e takimeve të Borrellit

Kryeministri Albin Kurti në mesin e javës së ardhshme do të qëndrojë në Bruksel ku do të zhvillojë vizita me përfaqësues të lartë të institucioneve të Bashkimit Evropian. Qeveria e Kosovës konfirmon se qëndrimet për dialogun Kosovë-Serbi do të jenë të njëjta. Njohësit e proceseve politike ndërkaq, thonë se qeveria duhet të ketë qëndrime të qarta për procesin ndërkombëtar të Kosovës, përfshirë dialogun dhe liberalizimin e vizave për Kosovën. (Teksti -Donika Osmani, kamera: Sadik Bylykbash)/.21Media