Mbledhja e Këshillit të Përgjithshëm të LVV-së 

Mbledhja e Këshillit të Përgjithshëm të LVV-së 

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, deklaroi se subjekti i tij, në zgjedhjet që do të mbahen së shpejti, ka gjasë t’i fitojë 65 deputetë, por, shtoi se duhet të kenë kujdes dhe mos ta ulin standardin e listës dhe Kuvendit./21Media