​Kurti në Berlin: Mërgata jonë mbetet motor kryesor për zhvillimin ekonomik të Kosovës

Kryeministri Albin Kurti ka takuar sot bashkatdhetarët tanë në Berlin të Gjermanisë, me të cilët ka diskutuar mbi situatën politike në Kosovë, zhvillimet e fundit, si dhe u prezantuan të arriturat gjatë qeverisjes së deritanishme.

Gjatë këtij takimi u fol edhe për rëndësinë e investimeve në sektorin e energjisë së ripërtrishme tash që është hapur ankandi.

Kurti ka folur edhe për miratimin e ligjit, i cili ua mundëson bashkatdhetarëve votimin nëpër ambasada të Republikës së Kosovës, kyçjen e të rinjve nga mërgata në Programin për Diplomaci dhe investimet që bashkatdhetarët kanë bërë në Kosovë.

“Mërgata jonë vazhdon të jetë motor qendror për zhvillimin ekonomik dhe demokratik të Republikës tonë”, ka thënë Kurti.

Back to top button