Prioritet në këtë kohë për Kurtin është lufta kundër koronavirusit.

Prioritet në këtë kohë për Kurtin është lufta kundër koronavirusit.

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti në emsionin ‘’Click’’ ka thënë se Presidentin Thaçi nuk do ta lënë pa përgjigje por që nuk po nxitojnë .

Kurti ka theksuar se prioritet në këtë kohë është lufta kundër koronavirusit.

“Nuk do ta lemë presidentin pa përgjigje, por nuk do të nxitojmë. Kemi prioritet mbi prioritetin luftimin e pandemisë COVID-19. Mendoj se zgjidhja më e mirë është që ne të bëhemi të gjithë bashkë në kohën e pandemisë dhe në momentin që të kalojë kjo pandemi të shkojmë në zgjedhje’’, ka thënë Kurti. /21Media