Kurti vizitoi Gjilanin dhe Kamenicën.-Haziri: Gjilani përballet edhe me thatësinë e ujit.-Kastrati: I dhamë rekomandime kryeministrit Kurti

Kurti vizitoi Gjilanin dhe Kamenicën.-Haziri: Gjilani përballet edhe me thatësinë e ujit.-Kastrati: I dhamë rekomandime kryeministrit Kurti

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti, ka zhvilluar vizitë në komunën e Gjilanit dhe atë të Dardanës për të parë nga afër gjendjen dhe masat e ndërmarra në parandalimin e përhapjes së pandemisë Covid-19. Por, kryeministri në detyrë ka refuzuar të flas për cështjen e mandatarit të ri për formimin e Qeverisë./21Media