Kuvendi i Kosovës do të mbajë sot seancë plenare. Para deputetëve do të raportojë kryeministri Albin Kurti mbi ecurinë e deritanishme të procesit të dialogut me Serbinë.

Seanca e Kuvendit të Kosovës do të nisë në ora 10:00.

Rendi i ditës:

1. Deklarimet jashtë rendit të ditës,

2. Pyetjet parlamentare,

3. Miratimi i procesverbalit nga seanca e mëparshme,

4. Diskutim mbi ecurinë e deritanishme të procesit të dialogut me Serbinë,

5. Propozim-vendimet për ndryshimin dhe plotësimin e Vendimit nr. 08-V-006, dt. 02.04.2021 për formimin e komisioneve parlamentare,

6. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 08/L-003 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 06/L-057 për Përgjegjësitë Disiplinore të Gjyqtarëve dhe Prokurorëve,

7. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Agjencisë për Informim dhe Privatësi për vitin 2020.

Kujtojmë se kryeministri Albin Kurti dhe presidenti serb Aleksandër Vuçiq do të takohen në Bruksel më 15 qershor.