Kurti në  Kongresin e dytë Kombëtar të të rinjve

Kurti në  Kongresin e dytë Kombëtar të të rinjve

Edhe Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryeministër, Albin Kurti, mori pjesë në Kongresin e dytë Kombëtar të të rinjve. Në këtë kongres Kurti shpalosi programin e tij qeverisës për rininë. Tha se rinia për partinë e tij është motorri i përparimit dhe i ndryshimeve./21Media