Kurti:  21 vjet më parë liria u fitua me gjakun e dëshmorëve e betejat e UÇK-së

Kurti:  21 vjet më parë liria u fitua me gjakun e dëshmorëve e betejat e UÇK-së

Lëvizja Vetëvendosje për rreth 2 orë ka mbajtur një manifestim për të shënuar 21 vjetorin e çlirimit të vendit dhe 15 vjetorin e themelimit  të kësaj Levizje.  Lideri i i kësaj partie Albin Kurti, tha se 21 vjet më parë liria u fitua me gjakun e dëshmorëve e betejat e UÇK-së. Theksoi se 21 vjet pas clirimit sfidë mbetët  clirmi i Kosovës nga korruspsioni dhe kapësit e shtetit. (Teksti-Valmira HOTI, kamera- Berat BAHTIRI)/21Media