Kryetari i LVV-së, Albin Kurti në një konferencë për media në Tiranë ka thënë se Vetëndosje në Shqipëri synon të fitojë besimin dhe të marrë votën në 25 prill nga elektorati i pakënaqur me qeverisjen.

Kurti tutje ka thënë tha se shqiptarët e pakënaqur janë shpresa e Shqipërisë dhe VV.

“Shqiptarët e pakënaqur janë shpresa e Shqipërisë, rrjedhimisht edhe e jona. Ne nuk i dallojmë ata sepse hallet e tyre të veçanta janë pakrahasimisht më të vogla se hallet e përbashkëta. Me politikat e duhura publike dhe ligjet e reja në Kuvend këto mund të adresohen”, ka thënë Kurti.

Vetëvendosje Qendra në Shqipëri garon me tre kandidatë në zgjedhjet e Shqipërisë./21Media