Kurti: Sektori i shëndetësisë nuk është në nivelin e kënaqshëm Gjini: Është i nevojshëm bashkëpunimi institucional

Kurti: Sektori i shëndetësisë nuk është në nivelin e kënaqshëm
Gjini: Është i nevojshëm bashkëpunimi institucional

Në vazhdën e vizitave nëpër komuna të Kosovës, kryeministri në detyrë, Albin Kurti, vizitoi komunën e Gjakovës, Pejës dhe Klinës. Kërkoi nga udhëheqësit e këtyre komunave që të përqendrohen maksimalisht në parandalimin e koronavirusit, ndërsa theksoi se sektori i shëndetësisë në vend nuk është në nivelin e kënaqshëm./21Media