Kurzawa kërkon të luajë në formacionin e parë,

Kurzawa kërkon të luajë në formacionin e parë,

Layvin Kurzawa po kërkon të largohet nga gjiganti francez.

Për shërbimet e francezit kanë shprehur interesim disa klube nga Spanja, por ai mund të transferohet edhe në Itali.

Ai pati vetëm 21 paraqitje në të gjitha garat sezonin e kaluar dhe nuk i bëri përgatitjet para-sezonale këtë vit.

26-vjeçari kërkon të luajë në formacionin e parë, me një ekip që mund të luftojë për titull.