Thaçi: Presidenti i përfaqëson vendin në politikën e jashtme.-Avdullahu: Presidenti dhe kryeministri duhet të koordinohen.-Nagavci: Qeveria Hoti nuk është legjitime

Thaçi: Presidenti i përfaqëson vendin në politikën e jashtme.-Avdullahu: Presidenti dhe kryeministri duhet të koordinohen.-Nagavci: Qeveria Hoti nuk është legjitime

Presidenti e përfaqëson vendin në rrafshin e brendshëm dhe atë ndërkombëtar, tha sot kreu i shtetit, Hashim Thaçi, i pytetur se kush do ta udhëheqë dialogun me Serbinë. Një ditë më parë ndërkaq, i pari i Qeverisë, Avdullah Hoti, tha se dialogu me Serbinë, do të udhëhiqet nga kryeministri i vendit. Analistët vlerësojnë se koordinimi midis presidentit dhe kryeministrit është i domosdoshëm për procesin e dialogut.(Teksti-Burim ZARIQI, kamera–Sejdi CANOLLI)/21Media