Duhet pritur deri nesër në orën 18.00

Duhet pritur deri nesër në orën 18.00

Eshtë pothuajse e sigurt që Donald Trump do t’ i fitojë votat e Pensilvanisë, Karolinës së Veriut, Xhorxhia dhe Alaska, të cilat bëjnë 54 vota elektorale, gjë që do ta bënte presidentin aktual të SHBA  të jetë në avantazh ndaj Joseph Biden me katër vota.

Vendimtare do të jenë rezultatet e shtetit të Nevada, i cili ka gjashtë vota elektorale, dhe në të cilin ka pak ndryshim deri më tani midis dy kandidatëve.

Sidoqoftë, Nevada njoftoi se nuk do të shpallë rezultatet përfundimtare deri nesër në orën 18.00 sipas kohës sonë.

Për të fituar zgjedhjet, një kandidat duhet të fitojë 270 nga 538 votues./21Media