Profil i shkurtër i ish-presidentit Thaçi

Profil i shkurtër i ish-presidentit Thaçi

Dorëheqja e Hashim Thaçit nga posti i presidentit të Kosovës pas konfirmimit të aktakuzës nga Gjykata Speciale në Hagë, shkas për të sjellë shkurt një profil të tij. Përfshin veprimtarinë e tij para lufte dhe gjatë luftës si dhe ne paqe./21Media