Kjo është mosha e aktores

Kjo është mosha e aktores

“Peng i dashurisë”, është seriali më i ri, i cili  ka filluar të transmetohet në ekranin e RTV21.

Rrëfim krejt i veçantë, kryeprotagonistë me karaktere të paharrueshme e bëjnë këtë serial të pëlqehet nga publiku.

Pjesë e këtij seriali janë akotrët më të  pylqyer në Turqi, shkruan rtv21.tv

Ajo që po rrëmben vëmendje me rolin e saj të “Zehras” është Hazal Subasi.

Ky rol e karakterizon një vajzë, e cila përballet me shumë vështersi, si nga ndarja me familjen pa dashjen e saj, vuajtetjet në dashuri e shumë probleme tjera.

Por, aktorja në jetën reale gëzon një jetë të lumtur familjare, shkruan rtv21.tv

Hazal u lind më 2 maj 1996 në İzmir që do të thot se ajo tani ka 23 vjet.  Aktorja është duket studiuar në Universitetin e Izmirit për Marrëdhëniet me Publikun dhe Reklamimin.

23 vjeçarja, me aktrim filloi të merrej që nga viti 2015 pasi që u zgjodh si e treta në konkursin Miss Turkey në po këtë vit. /21Media