Kida dhe Baby G në "luftë"?!

Kida dhe Baby G në “luftë”?!

Kida dhe Baby G dy bukuroshet e labelit “On Records” kanë çuditur të gjithë me disa veprime që kanë bërë kohëve të fundit, shkruan rtv21.tv

Dy këngëtaret kanë bërë nga një fotosesion, por ajo që ka tërhequr më shumë vëmendjen është se të dyja janë shfaqur me stil të njëjtë të flokëve.

Nuk dihet nëse dy bukuroshet këtë veprim e kanë bërë me qëllim apo në mes tyre ka ndonjë konflikt.

Se kush kë po e imiton nuk dihet, mirëpo një gjë vërehet se të dyja duken bukur me gërsheta./21Media

KidaKidaaKIdaaa

babybabyyybabyyyg