Edhe gazetarët dhe prezantuesit e rryer ndodh të hutohen në çaste të caktuara, të bëjnë lapsuse

Edhe gazetarët dhe prezantuesit e rryer ndodh të hutohen në çaste të caktuara, të bëjnë lapsuse

Kush punon – gabon, një thënie e vjetër, mbase e tejkonsumuar, e stërpërdorur edhe nga gazetarët.

Ç’ është e vërteta, edhe gazetarëve dhe prezantuesve të rryer, me përvojë të gjatë para kamerave u shpëton ndonjë gabim, ndodh të hutohen në çaste të caktuara…

Natyrisht, nuk bëjnë ndonjë përjashtim as gazetarët dhe prezantuesit e Radiotelevizionit 21.

Kolegu ynë Arian Havolli me kujdes dhe pedantëri gjatë tërë vitit vetë i vjel dhe vetë i monton këto gabime gjatë punës në Radiotelevizionin 21. Veçoi një pjesë të tyre edhe për këtë emision.(E pergaditi-Arian HAVOLLI)./21Media