KOSTT-i kërkon 11 milionë euro për t’i kompensuar humbjet e rrymës në veri

KOSTT-i kërkon 11 milionë euro për t’i kompensuar humbjet e rrymës në veri

Kërkesa e Operatorit të Sistemit të Transmisionit dhe Tregut të njohur si KOSTT që Qeveria të ndajë 11 milionë euro për të paguar rrymën për serbët në veri, ka nxitur përplasje të pozitës dhe opozitës në komisionin parlamentar./21Media