Nuk kanë rrugë, komuna premton zgjidhje

Nuk kanë rrugë, komuna premton zgjidhje

Zhvillimet politike me peshë diktuan që ato të zënë vend në krye të këtij emisioni tonë informativ. Por, edhe kësaj radhe u japim zë qytetarëve të thjeshtë: halleve dhe problemeve të tyre të përditshme. Përtej kryeqytetit ka një Kosovë disi tjetër. Të dalësh jashtë Prishtine është rast ta njohësh Kosovën e vërtetë. Kolegu Bahtir Cakolli i trajton shqetësimet e banorëve të Kushevicës së Podujevës./21 Media