Në Fshatin e Ri të Malishevës kohët e fundit kushte edhe për turizëm malor

Në Fshatin e Ri të Malishevës kohët e fundit kushte edhe për turizëm malor

Fshati i Ri, ish-Novosella e Malishevës, ka kushte të përshtatshme për bujqësi dhe blegtori. Kohët e fundit edhe për turizëm malor. Kolegu Bahtir Cakolli pasqyron rrjedha jete dhe pune nga ky fshat./21Media