Temë  e debatit ishte menaxhimi i pandemisë Covid-19

Temë  e debatit ishte menaxhimi i pandemisë Covid-19

Kuvendi i Kosovës diskutoi sot rreth menaxhimit të pandemisë Covid-19. Opozita e kritikoi qeverinë se nuk po e menaxhon pandeminë në mënyrën e duhur dhe se nuk po i jep mbështetje sektorit shëndetësor. Nga ana tjetër, ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj tha se qeveria Hoti, nuk e mendon mbylljen e tërësishme të vendit si më parë, por të hapur me zbatim rigoroz të masave për parandalimin e përhapjes së pandemisë Covid-19.(E pergaditi- Kujtesa BAAJRAMI-FANA)./21Media