Kritikohet vendimi i Qeverisë për kufizimin e lëvizjes

Kritikohet vendimi i Qeverisë për kufizimin e lëvizjes

Debat i nxehtë është zhvilluar midis kryetares së Kuvendit  Vjosa Osmanit dhe deputetit të LDK-së Driton Selmanaj rreth nxjerrjes së ligjit nga Kuvendi i cili  autorizon kufizimin e të drejtave të njeriut. Deputetët kritikuan Qeverinë se po i merr kompetencat e Kuvendit.(E pergaditi-BURIM ZARIQI)./21Media