Çështje të ndryshme në deklarimet jashtë rendit të ditës

Çështje të ndryshme në deklarimet jashtë rendit të ditës

Deklarimet jashtë rendit të ditës në seanca të Kuvendit të Kosovës janë përherë rast që deputeët të shtrojnë çështje nga më të ndryshmet. Dhe, jorrallë ndezin debat.  Kësaj here u diskutua për arrestimin e Haki Rugovës, për buxhetin e Forcës së Sigurisë së Kosovës, për mini- shengenin ballkanik dhe për barnat e shtrenjta./21Media