Ndërkaq në mungesë kuorumi dështoi votimi i një sërë projektligjesh

Ndërkaq në mungesë kuorumi dështoi votimi i një sërë projektligjesh

Debat i nxehtë u zhvillua sot në Kuvend mes kabinetit qeveritar dhe  deputetëve të opozitës për menaxhimin e pandemisë Covid-19. Ndërkaq në mungesë kuorumi sërish dështoi votimi i një sërë projektligjesh./21Media