Deputetët kërkuan heqja e masave për këtë sektor

Deputetët kërkuan heqja e masave për këtë sektor

Në mungesë kuorumi kuvendi as sot nuk i ka miratuar projekt  rezolutat për menaxhimin e pandemisë Coivid-19 të propozuara nga VV dhe PDK.
Ndërkaq është diskutuar për situatën me të cilën po përballet gastronomia si pasojë e kufizimit për shkak të pandemisë.
Deputetët kërkuan heqjen e  masave për gastronominë, në mënyrë që të parandalohet falimentimi i këtij sektori./21Media