Ata njoftohen me punën që kryen Kuvendi i Kosovës

Ata njoftohen me punën që kryen Kuvendi i Kosovës

Edhe këtë vit Kuvendi i Kosovës ka organizuar aktivitetin tradicional “Bashkatdhetarët në Kuvend”,  ku  të gjithë bashkatdhetarët kanë mundësi ta  vizitojnë Kuvendin dhe të takohen me deputetët. Gjatë mëngjesit të sotëm interesimi i mërgimtarëve për tu njoftuar me punën e kuvendit nuk ishte i madh./21Media