Kuvendi i hap rrugë përzgjedhjes së anëtarëve të Bordit të OSHP-së

Ratifikohen tri marrëveshje ndërkombëtare
Kuvendi i Kosovës i hapi  rrugë përzgjedhjes së anëtarëve të Bordit të Organit Shqyrtues të Prokurimit, i cili nuk ishte funksional që nga 31 marsi i vitit të kaluar. Kjo pikë nxiti debat mes deputetëve të pushtetit dhe opozitës e cila nuk mori pjesë në votim. Në seancën e sotme po ashtu u ratifikuan tri marrëveshje ndërkombëtare, ndërsa dështoi sërish miratimi i marrëveshjes ndërkombëtare për projektin e reformës së sistemit të ndihmës sociale./21Media

Back to top button