Të mos etiketohet lufta e UÇK-së, ishte e nevojshme dhe e drejtë

Të mos etiketohet lufta e UÇK-së, ishte e nevojshme dhe e drejtë

Kuvendi i Kosovës ka mbajtur seancë plenare në fillim të së cilës, deputetët u deklaruan rreth situatës së krijuar në vend pas konfirmimit të aktakuzës ndaj ish-eprorëve të UÇK-së. Deputetët besojnë në luftën e pastër të UÇK-së./21Media