Kuvendi i Shqipërisë debaton për parkun arkeologjik të Butrintit

Përplasje deri në ofendime midis kryeministrit Rama dhe deputetëve të opozitës

Në Kuvendin e Shqipërisë sot pati debate të ashpra deri në fyerje midis kryeministrit Edi Rama dhe deputetëve të opozitës gjatë diskutimit për parkun arkeologjik të Butrintit.

Back to top button